Mohlo by vás zajímat
Hodnocení obchodu
Hodnocení obchodu
Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.
Nedávné články
Nedávné články
Tlakové hrnce na indukci
Tlakové titanové hrnce na indukci
Hlavní velkou výhodou vaření v tlakové hrnci je RYCHLOST a ÚSPORA - díky vaření pod tlakem jsou jídla rychleji uvařena a tím pádem dochází k úspoře energie a času! Např. brambory, které byste při klasickém vaření na sporáku vařili 20 minut, v tlakovém hrnci je vaříte pouze 5 minut!
V nabídce máme tlakový hrnec od německého výrobce AMT Gastroguss anebo tlakový hrnec od českého výrobce Top Moravia. Všechny tlakové hrnce v nabídce jsou určeny pro všechny typy sporáků - to znamená pro sporáky indukční, plynové, elektrické i sklokeramické.
-
AMT Tlakový hrnec na indukci ø 24 x 19 cm / 5.5 l - sada...
3 890,00 KčTlakový titanový hrnec na indukci ø 24 x 19 cm/ 5.5 l - 3 dílná sada obsahuje:
1. indukční titanový hrnec ø 24 x 19 cm/ 5.5 l,
2. tlakové víko,
3. skleněnou poklici ø 24 cm.Tlakový titanový hrnec je vhodný pro sporáky indukční, plynové, elektrické a sklokeramické.
Hlavní výhodou vaření v tlakovém hrnci je RYCHLOST - díky vaření pod tlakem jsou jídla rychleji uvařena a tím pádem ŠETŘÍTE energii a čas! Např. brambory, které byste při klasickém vaření na sporáku vařili 20 minut, v tlakovém hrnci je vaříte pouze 5 minut!
V případě potřeby však můžete tlakové víko vyměnit za skleněnou poklici a v hrnec můžete použít pro klasické vaření nebo pro dovaření jídel, která jste nejprve vařili s tlakovým víkem. -
Top Moravia Tlakový hrnec na indukci ø 22 x 15 cm/ 3.5 l...
2 490,00 KčTlakový titanový hrnec na indukci ø 22 x 15 cm/ 3.5 l - 3 dílná sada obsahuje:
1. indukční titanový hrnec ø 22 x 15 cm/ 3.5 l,
2. tlakové víko,
3. skleněnou poklici ø 22 cm.Tlakový titanový hrnec je vhodný pro sporáky plynové, elektrické a sklokeramické. Pro indukční variantu tlakového titanového hrnce klikněte zde.
Hlavní výhodou vaření v tlakovém hrnci je RYCHLOST - díky vaření pod tlakem jsou jídla rychleji uvařena a tím pádem ŠETŘÍTE energii a čas! Např. brambory, které byste při klasickém vaření na sporáku vařili 20 minut, v tlakovém hrnci je vaříte pouze 5 minut!
V případě potřeby však můžete tlakové víko vyměnit za skleněnou poklici a v hrnec můžete použít pro klasické vaření nebo pro dovaření jídel, která jste nejprve vařili s tlakovým víkem.