Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[17. 10. 2024] Anonymní recenze
addDost velký výběr
add Rychle dodáno
add Super, doporučuji
[17. 9. 2024] Anonymní recenze
addSuper
[12. 9. 2024] Anonymní recenze
addjiný gastro sortiment, než v běžných domácích potřebách
add dobré ceny
add příjemná komunikace s operátorkou
add rychlé dodání
[1. 9. 2024] Anonymní recenze
Titanové nádobí jsem si zakoupila celou sadu již před 18 roky a jen jsem dokoupila jeden kastrol, který se začal na dně olupovat. Velká spokojenost.
[23. 8. 2024] Anonymní recenze
addSlušné jednání
[21. 8. 2024] Anonymní recenze
addPřehledá nabídka, rychlost dodání objednávky.
add Možnost telefonní konzultace v případě nějakého problému s objednávkou.
Objednávka byla provedena po prvotní zkušenosti s předcházející titanovou pánví, která vydržela v dobrém stavu 5 let.

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - lasagne
Image
Kuřecí čína v TITANOVÉ WOK pánvi - recept
Image
TITANOVÝ KASTROL v praxi - kuřecí křídla na medu
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - vaječná omeleta
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - smažení palačinek

Pokud hledáte způsoby, jak si vaření a pečení co nejvíce zpříjemnit, tak titanový kastrol je ta správná volba, jelikož:

  • titanový kastrol je UNIVERZÁLNÍ kouksek NÁDOBÍ, v kterém je možné vařit na sporáku i péci v troubě do teploty 240 °C
  • titanové nádobí se velmi LEHCE čistí, dokonce i když pečeme takové pokrmy jako jsou kuřecí křídla na medu - med jde jednoduše z hrnce vytřít pouze papírovým ubrouskem!

Podívete se na naše video, kde v titanovém hrnci pečeme medová kuřecí křídla, a přesvědčte se sami!



Výhody titanového kastrolu:

  1. Úspora času - snadné čištění: Po upečení? Žádné drhnutí! Stačí vzít ubrousek a jedním tahem hrnec vytřít. Hotovo. hrnec je čistý a připravený na další použití.
  2. Úspora peněz: Hrnec není potřeba mýt v myčce! Hrnec stačí vytřít ubrouskem a popř. opláchnout vodou a jarem. Šetříte tak peníze a čas!
  3. Zdravější vaření - bez pečícího papíru: Máte tak jistotu, že do jídla nepřidáváte zbytečné chemikálie.
  4. Delikátní chuť: Kuřecí křídla na medu zůstávají uvnitř šťavnatá, na povrchu křupavá, plná chuti.

Související produkty