TITANOVÝ KASTROL v praxi - kuřecí křídla na medu
Pokud hledáte způsoby, jak si vaření a pečení co nejvíce zpříjemnit, tak titanový kastrol je ta správná volba, jelikož:
- titanový kastrol je UNIVERZÁLNÍ kouksek NÁDOBÍ, v kterém je možné vařit na sporáku i péci v troubě do teploty 240 °C
- titanové nádobí se velmi LEHCE čistí, dokonce i když pečeme takové pokrmy jako jsou kuřecí křídla na medu - med jde jednoduše z hrnce vytřít pouze papírovým ubrouskem!
Podívete se na naše video, kde v titanovém hrnci pečeme medová kuřecí křídla, a přesvědčte se sami!
Výhody titanového kastrolu:
- Úspora času - snadné čištění: Po upečení? Žádné drhnutí! Stačí vzít ubrousek a jedním tahem hrnec vytřít. Hotovo. hrnec je čistý a připravený na další použití.
- Úspora peněz: Hrnec není potřeba mýt v myčce! Hrnec stačí vytřít ubrouskem a popř. opláchnout vodou a jarem. Šetříte tak peníze a čas!
- Zdravější vaření - bez pečícího papíru: Máte tak jistotu, že do jídla nepřidáváte zbytečné chemikálie.
- Delikátní chuť: Kuřecí křídla na medu zůstávají uvnitř šťavnatá, na povrchu křupavá, plná chuti.