Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[17. 10. 2024] Anonymní recenze
addDost velký výběr
add Rychle dodáno
add Super, doporučuji
[17. 9. 2024] Anonymní recenze
addSuper
[12. 9. 2024] Anonymní recenze
addjiný gastro sortiment, než v běžných domácích potřebách
add dobré ceny
add příjemná komunikace s operátorkou
add rychlé dodání
[1. 9. 2024] Anonymní recenze
Titanové nádobí jsem si zakoupila celou sadu již před 18 roky a jen jsem dokoupila jeden kastrol, který se začal na dně olupovat. Velká spokojenost.
[23. 8. 2024] Anonymní recenze
addSlušné jednání
[21. 8. 2024] Anonymní recenze
addPřehledá nabídka, rychlost dodání objednávky.
add Možnost telefonní konzultace v případě nějakého problému s objednávkou.
Objednávka byla provedena po prvotní zkušenosti s předcházející titanovou pánví, která vydržela v dobrém stavu 5 let.

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - lasagne
Image
Kuřecí čína v TITANOVÉ WOK pánvi - recept
Image
TITANOVÝ KASTROL v praxi - kuřecí křídla na medu
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - vaječná omeleta
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - smažení palačinek

Hlavní výhodou vaření v tlakovém hrnci je RYCHLOST - díky vaření pod tlakem jsou jídla uvařena rychleji a tím pádem ŠETŘÍTE energii a čas! Např. brambory, které byste při klasickém vaření na sporáku vařili 20 minut, v tlakovém hrnci je vaříte pouze 5 minut!



Postup, jak vařit v tlakovém hrnci AMT Gastroguss:

1. Do titanového hrnce přidejte potraviny, které chcete vařit a přidejte min. 350 ml tekutiny pro vytvoření páry.
2. Uzavřete hrnec tlakovým víkem.
3. Nastavte úroveň tlaku - tlakové víko má dvě úrovně tlakového vaření:

  •         1. úroveň - pozice I - je pro vaření jemnějších potravin (zelenina, ryby, ovoce, apod.)
    NEBO
  •         2. úroveň - pozice II - je pro vaření tvrdších potravin (maso, masové vývary, guláše, apod.)

4. Sporák zapněte na maximální výkon.
5. Jakmile začne z regulačního ventilu unikat pára a objeví se červený indikátor tlaku na tlakovém víku, tak můžeme výkon sporáku snížit na minimum a od tohoto momentu začneme počítat dobu vaření.
6. Jakmile doba vaření uplyne, vypneme sporák. Počkáme až přestane unikat pára a poté pomalu otáčíme ventilem z pozice II do pozice I a z pozice I do pozice pára. Pokud vaříme na pozici I, můžeme přepsnou rovnou na pozici pára.
7. Jakmile přestane unikat pára a červený indikátor klesne dolů (tzn. nejde vidět), můžme tlakový hrnec bez obav otevřít. NIKDY neotvíráme tlakové víko silou!

Související produkty