Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - pečení buchty v titanovém hrnci na sporáku
Ve videu si ukážeme, že v TITANOVÉM hrnci, i přestože je vhodný i pro pečení v troubě, je možné i PÉCT buchtu pouze NA SPORÁKU bez trouby!
Jak na to:
1. Příprava těsta: Vyberte si recept, který máte rádi - ať už je to bublanina, perníková buchta nebo korpus na dort.
2. Pečení: Těsto vlijte do titanového kastrolu. Pečte na sporáku pod pokličkou na mírném ohni. Občas z pokličky vytřete zkondenzovanou vodu, aby nekapala na buchtu. Buchta tak bude krásně nakynutý. Díky pokličce se vytvoří efekt malé trouby, který těsto propeče k dokonalosti.
Titanový hrnec je extrémně praktický, protože:
- Hrnec je VÍCEÚČELOVÝ a je vhodný jak pro vaření a pečení na SPORÁKU, tak i pro pečení v TROUBĚ do teploty 240 °C.
- Hrnec NENÍ POTŘEBA před pečením vymazávat tukem, ani používat pečící papír. Po upečení se buchta z hrnce lehce vyklopí.
- Titanový materiál zajišťuje ROVNOMĚRNÉ rozložení TEPLA, což vede k dokonale upečené, vláčné a chutné buchtě.
- Hrnec je snadno PŘENOSNÝ - vhodný domů, na chalupy, do kempů.