Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[20. 11. 2024] Anonymní recenze
addSkvělé nádobí a výborná komunikace s p.Zavadilovou.
[20. 11. 2024] Anonymní recenze
Skvělá pani na telefonu, ochota, vstřícnost, proste super! Velké díky! Jana
[19. 11. 2024] Anonymní recenze
vše celkem klaplo,až na záměnu pánve
[14. 11. 2024] Anonymní recenze
Vstřícnost při objednání. Dobré ceny.
[12. 11. 2024] Anonymní recenze
addVše ok.
[12. 11. 2024] Anonymní recenze
Komunikace a rychlost dodání byla naprosto na jedničku

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - lasagne
Image
Kuřecí čína v TITANOVÉ WOK pánvi - recept
Image
TITANOVÝ KASTROL v praxi - kuřecí křídla na medu
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - vaječná omeleta
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - smažení palačinek

Ve videu si ukážeme, že v TITANOVÉM hrnci, i přestože je vhodný i pro pečení v troubě, je možné i PÉCT buchtu pouze NA SPORÁKU bez trouby!

Jak na to:

1. Příprava těsta: Vyberte si recept, který máte rádi - ať už je to bublanina, perníková buchta nebo korpus na dort.

2. Pečení: Těsto vlijte do titanového kastrolu. Pečte na sporáku pod pokličkou na mírném ohni. Občas z pokličky vytřete zkondenzovanou vodu, aby nekapala na buchtu. Buchta tak bude krásně nakynutý. Díky pokličce se vytvoří efekt malé trouby, který těsto propeče k dokonalosti.



Titanový hrnec je extrémně praktický, protože:

  • Hrnec je VÍCEÚČELOVÝ a je vhodný jak pro vaření a pečení na SPORÁKU, tak i pro pečení v TROUBĚ do teploty 240 °C.
  • Hrnec NENÍ POTŘEBA před pečením vymazávat tukem, ani používat pečící papír. Po upečení se buchta z hrnce lehce vyklopí.
  • Titanový materiál zajišťuje ROVNOMĚRNÉ rozložení TEPLA, což vede k dokonale upečené, vláčné a chutné buchtě.
  • Hrnec je snadno PŘENOSNÝ - vhodný domů, na chalupy, do kempů.

Související produkty