TITANOVÁ PÁNEV v praxi - vaječná omeleta
Ve videu Vám ukážeme, jak si připravit vaječnou omeletu pomocí dokonale nepřilnavé TITANOVÉ PÁNVE.
Zapomeňte na připalování, složité otáčení a nekonečné mytí nádobí!
1. Nepřipaluje se!
Titanová pánev je tak úžasná, že se na ní vajíčka prostě NEPŘIPALUJÍ. Žádné škrábání a bojování s přilepenými kousky.
2. Snadné otáčení
S titanovou pánví je to hračka. Omeleta na pánvi krásně klouže, takže omeletu snadno obracíte.
3. Lehké přendání na talíř
Zapomeňte na ty okamžiky kdy se pokoušíte přendat omeletu na talíř a ona se rozpadne. S titanovou pánví jednoduše sunete omeletu na talíř. Perfektní tvat a žádný stres.
4. Jenoduché čištění
A teď to nejlepší - čištění. Po vajíčkách stačí pánev vytřít pouze papírovým ubrouskem a pánev je připravena pro další vaření. Žádné drhnutí, odmáčení.
Pokud si chcete ulehčit práci v kuchyni, titanová pánev je pro vás tou správnou volbou. Jakmile jednou vyzkoušíte titanovou pánev, již nikdy se nebudete chtít vrátit k té staré!
Jednoduchý postup:
1. Do misky, kam rozklepneme vajíčka, dáme nejprve trochu vody, poté rozklepneme vajíčka, osolíme, opepříme a vše lehce promícháme vidličkou.
Díky přidnené trošce vody se nebudou vajíčka tak rychle vysušovat a omelete bude vláčnější.
2. I když v titanové pánve je možné připravovat pokrmy i zcela bez tuku, tak pro lepší chuť vajíček dáme do pánve trochu másla, na které vaječnou omeletu připravujeme.
3. Vajíčka promícháváme.
4. Jakmile je omeleta hotova, vypneme sporák a na vajíčka nasypeme strouhaný sýr. Poté omeletu snadno zabalíme a přendáme z pánve na talíř.
To vše bez stresu, bez spálenin a nepořádku!