Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[20. 11. 2024] Anonymní recenze
addSkvělé nádobí a výborná komunikace s p.Zavadilovou.
[20. 11. 2024] Anonymní recenze
Skvělá pani na telefonu, ochota, vstřícnost, proste super! Velké díky! Jana
[19. 11. 2024] Anonymní recenze
vše celkem klaplo,až na záměnu pánve
[14. 11. 2024] Anonymní recenze
Vstřícnost při objednání. Dobré ceny.
[12. 11. 2024] Anonymní recenze
addVše ok.
[12. 11. 2024] Anonymní recenze
Komunikace a rychlost dodání byla naprosto na jedničku

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - lasagne
Image
Kuřecí čína v TITANOVÉ WOK pánvi - recept
Image
TITANOVÝ KASTROL v praxi - kuřecí křídla na medu
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - vaječná omeleta
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - smažení palačinek

Ve videu Vám ukážeme, jak  si připravit vaječnou omeletu pomocí dokonale nepřilnavé TITANOVÉ PÁNVE.

Zapomeňte na připalování, složité otáčení a nekonečné mytí nádobí!

1. Nepřipaluje se!

Titanová pánev je tak úžasná, že se na ní vajíčka prostě NEPŘIPALUJÍ. Žádné škrábání a bojování s přilepenými kousky.

2. Snadné otáčení

S titanovou pánví je to hračka. Omeleta na pánvi krásně klouže, takže omeletu snadno obracíte.

3. Lehké přendání na talíř

Zapomeňte na ty okamžiky kdy se pokoušíte přendat omeletu na talíř a ona se rozpadne. S titanovou pánví jednoduše sunete omeletu na talíř. Perfektní tvat a žádný stres.

4. Jenoduché čištění

A teď to nejlepší - čištění. Po vajíčkách stačí pánev vytřít pouze papírovým ubrouskem a pánev je připravena pro další vaření. Žádné drhnutí, odmáčení.

Pokud si chcete ulehčit práci v kuchyni, titanová pánev je pro vás tou správnou volbou. Jakmile jednou vyzkoušíte titanovou pánev, již nikdy se nebudete chtít vrátit k té staré!



Jednoduchý postup:

1. Do misky, kam rozklepneme vajíčka, dáme nejprve trochu vody, poté rozklepneme vajíčka, osolíme, opepříme a vše lehce promícháme vidličkou.
Díky přidnené trošce vody se nebudou vajíčka tak rychle vysušovat a omelete bude vláčnější.

2. I když v titanové pánve je možné připravovat pokrmy i zcela bez tuku, tak pro lepší chuť vajíček dáme do pánve trochu másla, na které vaječnou omeletu připravujeme.

3. Vajíčka promícháváme.

4. Jakmile je omeleta hotova, vypneme sporák a na vajíčka nasypeme strouhaný sýr. Poté omeletu snadno zabalíme a přendáme z pánve na talíř.

To vše bez stresu, bez spálenin a nepořádku!

Související produkty