Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[20. 11. 2024] Anonymní recenze
addSkvělé nádobí a výborná komunikace s p.Zavadilovou.
[20. 11. 2024] Anonymní recenze
Skvělá pani na telefonu, ochota, vstřícnost, proste super! Velké díky! Jana
[19. 11. 2024] Anonymní recenze
vše celkem klaplo,až na záměnu pánve
[14. 11. 2024] Anonymní recenze
Vstřícnost při objednání. Dobré ceny.
[12. 11. 2024] Anonymní recenze
addVše ok.
[12. 11. 2024] Anonymní recenze
Komunikace a rychlost dodání byla naprosto na jedničku

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - lasagne
Image
Kuřecí čína v TITANOVÉ WOK pánvi - recept
Image
TITANOVÝ KASTROL v praxi - kuřecí křídla na medu
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - vaječná omeleta
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - smažení palačinek

Titanové nádobí AMT Gastroguss a jeho využití

Titanové nádobí je určeno pro varné plochy plynové, elektrické a sklokeramické. Pro indukční vařič je určeno indukční titanové nádobí

Veškeré nádobí AMT Gastroguss, včetně skleněných poklic a úchytů, můžeme rovněž dát do trouby na teplotu až 240 °C, čímž dosáhneme univerzálního využití každé titanové nádoby. U plynu doporučujeme užití plotýnky z důvodu jednodušší údržby stříbrného dna.


Díky nepřilnavému povrchu nádobí připravujeme pokrmy bez anebo s minimálním množstvím tuku nebo oleje. Pokrmy se nepřipalují a nádobí se snadno čistí. V titanovém nádobí můžeme dusit, zapékat, péct, grilovat, smažit.

DUŠENÍ 

V titanovém nádobí můžeme dusit maso, zeleninu. Pokrmy dusíme ve vlastní šťávě nebo přidáváním malého množství tekutiny (např. vývar) tak, aby se potravina nevařila, nýbrž dusila. Jelikož se v titanovém nádobí rozšiřuje teplo stejnoměrně až do horních částí stěn, dusí se jídlo stejnoměrně a nevysušuje se.

ZAPÉKANÍ 

V titanovém nádobí můžeme zapékat maso, zeleninu, přílohy. Zapékat můžeme bez použití másla, oleje či jiného tuku. Pokrm se nám přitom vůbec nepřichytí.

PEČENÍ 

V titanovém nádobí můžeme péct maso, moučníky. Suroviny mohou být pečeny bez tuku, přitom zůstávají šťavnaté a vláčné. Pokrmy se nepřesoušejí a jsou velice chutné.

GRILOVÁNÍ 

V titanovém nádobí můžeme pokrmy také grilovat v troubě. Pokrm nepodléváme vodou, nýbrž potíráme pouze pomocí mašlovačky olejem, který ochutíme grilovacím kořením, česnekem, mletou sladkou paprikou, apod. Pokrm grilujeme, dokud nedocílíme křupavé kůrčičky.

SMAŽENÍ 

Smažení je pro nás organismus z hlediska zdravotního nejméně vhodným postupem přípravy pokrmů. Smažení v titanovém nádobí má ale oproti běžnému smažení obrovskou výhodu – nemusíme používat tolik tuku jako při smažení na běžné pánvi. Titanové nádobí stačí pouze vymazat olejem nebo tukem (asi 2 lžíce) nebo můžeme pomocí mašlovačky potřít tukem obalovaný řízek. Usmažený řízek bude křehký a maso šťavnaté. V tomto případě je použití menšího množství tuku nutné, strouhanka by nám v nádobí totiž zčernala.


Pokračujte dále na: titanové nádobí


Zpět