Výhody indukčního titanového nádobí AMT Gastroguss
1. Finančně a časově úsporné vaření - díky výborným tepelným vlastnostem
Indukční titanové nádobí AMT Gastroguss má výborné tepelné vlastnosti díky:
a) slitině Silumin (směs hliníku s křemíkem), která se vyznačuje vysokou vodivostí tepla – nádobí příjme rychle teplo ze sporáku a rovnoměrně jej rozprostře po nádobě
b) silnému dnu a stěnám, které mají akumulační schopnost – připravené pokrmy vydrží dlouho teplé a není nutné po určité době znovu zahřívat a zárověň nehrozí doformace tvaru při změnách teplot – nádobí se nezdeformuje při příliš silném zdroji tepla ani v případě, že nalijeme studenou vodu do rozpálené pánve.
2. Zdravé vaření s minimem tuku a oleje - díky patentovanému nepřilnavému povrchu
Indukční titanové nádobí AMT Gastroguss má patentovanou nepřilnavou (antiadhezní) 4- vrstvou povrchovou úpravu, díky které je možné připravovat pokrmy bez tuku (nebo používáte minimální množství tuku, například při smažení řízků), aniž by došlo k připálení jídla.
3. Snadná údržba titanového nádobí - díky patentovanému nepřilnavému povrchu
Indukční titanové nádobí AMT Gastroguss má titanovou patentovanou nepřilnavou 4- vrstvou povrchovou úpravu, díky které můžeme připravovat pokrmy bez tuku a zároveň se jídlo nepřipaluje. Pokud se podaří přece jenom jídlo připálit, např. díky příliš vysoké teplotě, nebo v důsledku zapomenutého jídla na zapnutém sporáku, vše snadno odstraníme pouhou papírovou utěrkou!
4. Dlouhá životnost titanového nádobí - díky kvalitnímu odolnému materiálu
Nádobí obsahuje oxid titančitý, který je podobně tvrdý jako diamant. Titanový vrstva tak zajišťuje vysokou tvrdost, odolnost a oděruvzdornost nádobí. Dno titanového nádobí AMT Gastroguss má sílu až jeden centimentr – to dělá z titanového nádobí vysoce odolnou záležitost. Titanové nádobí se při správné údržbě nezničí opotřebením. Při takové tloušťce se nedeformuje při změně teplot a také odolává vysokým teplotám. Samotné úchyty nádobí jsou vyrobené také z vysoce kvalitního materiálu a je možné jejich použití při pečení v troubě až do 240 °C. Záruka je 3 roky na povrch nádobí a 25 let na rovnost dna.
5. Mnohostranné využití - vhodné na všechny typy sporáků i do trouby
V indukčním titanovém nádobí AMT Gastroguss můžeme péct, zapékat, dusit, grilovat a smažit. Titanové nádobí je vhodné na sporák i do trouby do 240 °C. Nádobí je určené pro varné plochy indukční, plynové, elektrické, sklokeramické.
Ukázka smažení vajíček – bez tuku a bez připalování
Pokračujte dále na: nabídku titanové nádobí na indukci
Zpět