Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[27. 1. 2025] Anonymní recenze
addVelmi dobrá komunikace, rychlé dodání.
[25. 1. 2025] Anonymní recenze
addrychlé dodání
[24. 1. 2025] Anonymní recenze
Rychlé, bezproblémové doručení,kvalitní výrobek.Jsem s obchodem velmi spokojená .
[23. 1. 2025] Anonymní recenze
Zboží které jsem přesně hledal, za solidní cenu, výborná komunikace a dodání bez problému, příští nákup pokud bude nabídnuta poptávka tak přes tento obchod.
[23. 1. 2025] Anonymní recenze
Velmi příjemné a férové jednání obchodu
[19. 1. 2025] Anonymní recenze
Skvělá komunikace

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Titanové PÁNVE s ODNÍMATELNOU rukojetí
Image
Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - lasagne
Image
Kuřecí čína v TITANOVÉ WOK pánvi - recept
Image
TITANOVÝ KASTROL v praxi - kuřecí křídla na medu
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - vaječná omeleta
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept

Indukční titanové nádobí a jeho využití

Titanové nádobí na indukci je určeno pro varné plochy plynové, elektrické a sklokeramické a indukční.

Veškeré nádobí AMT Gastroguss, včetně skleněných poklic a úchytů, můžeme rovněž dát do trouby na teplotu až 240 °C, čímž dosáhneme univerzálního využití každé nádoby. U plynu doporučujeme užití plotýnky z důvodu jednodušší údržby stříbrného dna.

Díky nepřilnavému povrchu nádobí připravujeme pokrmy bez anebo s minimálním množstvím tuku nebo oleje. Pokrmy se nepřipalují a nádobí se snadno čistí. V titanovém nádobí na indukci můžeme dusit, zapékat, péct, grilovat, smažit.


DUŠENÍ

V titanovém indukčním nádobí můžeme dusit maso, směsi masa, zeleninu. Pokrmy dusíme ve vlastní šťávě nebo přidáváním malého množství tekutiny tak, aby se potravina nevařila, nýbrž dusila. Jelikož se v indukčním titanovém nádobí rozšiřuje teplo stejnoměrně až do horních částí stěn, dusí se jídlo stejnoměrně a nevysušuje se.


ZAPÉKÁNÍ

V titanovém indukčním nádobí můžeme zapékat maso, zeleninu, přílohy. Zapékat můžeme bez použití másla, oleje či jiného tuku. Pokrm se nám přitom vůbec nepřichytí.


PEČENÍ

V titanovém indukčním nádobí můžeme péct maso, moučníky. Suroviny mohou být pečeny bez tuku, přitom zůstávají šťavnaté a vláčné. Pokrmy se nepřesoušejí a jsou velice chutné.


GRILOVÁNÍ

V indukčním titanovém nádobí mžeme pokrmy také grilovat v troubě. Pokrm nepodléváme vodou, nýbrž potíráme pouze pomocí mašlovačky olejem, který ochutíme grilovacím kořením, česnekem, mletou sladkou paprikou, apod. Pokrm grilujeme, dokud nedocílíme křupavé kůrčičky.


SMAŽENÍ

Smažení je pro nás organismus z hlediska zdravotního nejméně vhodným postupem přípravy pokrmů. Smažení v titanovém nádobí na indukci má ale oproti běžnému smažení obrovskou výhodu – nemusíme používat tolik tuku jako při smažení na běžné pánvi. Titanovou nádobu stačí pouze vymazat olejem nebo tukem (asi 2 lžíce) nebo můžeme pomocí mašlovačky potřít tukem obalovaný řízek. Usmažený řízek bude křehký a maso šťavnaté. V tomto případě je použití menšího množství tuku nutné, strouhanka by nám v nádobí totiž zčernala.


Pokračujte dále na: indukční titanové nádobí


Zpět